Moederdag is hot

Moeders en bijna-moeders worden deze week in het zonnetje gezet met pizza, een tattoo of toch gewoon een bloemetje.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Moederdag biedt weer voldoende aanleiding tot inhaken.

Domino's gaat aan het traditionele ontbijtje op bed voorbij en wil moeder aan de pizza. Zonen en dochters kunnen een pizza laten bezorgen met persoonlijk ingesproken of gezongen boodschap. Dit ging via een . De pizzadoos werkt als een soort wenskaart met een verjaarsdagsliedje erin. De actie werd bedacht door Indie.

Hi en FHV BBDO brengen een Facebook-ode aan moeder. Iedereen kan een virtuele I like Mama tattoo zetten via 'Er is maar één vrouw die je boterhammen smeerde, je onderbroeken waste en je nog zakgeld gaf ook. Mama!
En daarom kun je nu wat terug doen met I Like Mama', aldus FHV BBDO.

Bloemenbureau Holland en Kingsday rolden een internationale campagne uit dit niet op moeders, maar bijna-moeders focust. Een van de onderdelen is een bloemenautomaat, die vrouwen scant en herkent of ze zwanger zijn. Zo ja, dan krijgen ze de keuze tussen een gratis roze of blauw bijna-moederdagboeket.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
jackson
Have to seen the nice blog on this homepage and get the update <a href="https://deletecookieswindows10.com/">how to clear cookies chrome in windows 10</a> such guys this is very informative article for all the web user.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie