Muziektijdenshetwerk.nl: alternatief voor Buma & Sena

Muziektijdenshetwerk.nl is de naam van een internetradio voor zakelijk gebruik met rechtenvrije muziekkanalen, zonder de gebruikelijke Buma & Sena licentiekosten.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Het aansluiten van deze voorgeprogrammeerde internetradio is een kwestie van een audio-, internet- en stroomkabel insteken. Vervolgens heeft de ondernemer er geen omkijken meer naar, zeggen de initiatiefnemers. De internetradio voor winkels, horecagelegenheden en bedrijven wordt geleverd via een webwinkel.

is een initiatief van drie Nederlandse specialisten in de digitale distributie van muziek: , en Streamwise, onderdeel van de Notice Branded Media Groep. Ze komen met de slogan 'Verhoog de sfeer. Verminder het gedoe'.

'Om direct met de deur in huis te vallen, wij zijn absoluut niet tegen Buma & Sena. Maar als echte Nederlandse ondernemers zijn wij voor meer keuzevrijheid, kostenbesparing en flexibiliteit', zegt Hessel van Oorschot van muziekcommunity Tribe of Noise. 'Tegelijk willen de duizenden bands en muzikanten in onze community graag gehoord worden, ook in een zakelijke omgeving.'

Wim van Dijk van Muziekindezaak.nl: 'Wij zijn al jaren in dialoog met ondernemers die onze radiodiensten afnemen. Ondernemers willen geen gedoe en zijn op zoek naar een muziekdienst die kwaliteit, gebruikersgemak en kostenbesparing biedt.'

Jaarlijks ontvangen de belangenorganisaties Buma/Stemra en Sena samen ongeveer 100 miljoen euro van ondernemers voor het zakelijk gebruik van muziek. De licentiekosten per onderneming zijn gebaseerd op diverse factoren, zoals het aantal medewerkers en vierkante meters van de werkvloer. Volgens de initiatiefnemers van Muziektijdenshetwerk.nl betalen ondernemers eenmalig 199 euro voor de aanschaf van de internetradio en 25 euro per maand voor het muziekabonnement. Er zijn geen verdere kosten.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie