Social

NEC maakt nieuw logo voor geelzwarte shirtsponsor

Jasper Mulder, redactie | 24 januari 2014, 11:34

Update: Het is gelukt, shirtsponsor Route Mobiel van NEC wijkt van zijn geel-zwarte huisstijl af tijdens de streekderby tegen Vitesse.

Lastig, ben je sinds begin dit seizoen shirtsponsor van NEC, maar is je huisstijl precies in de kleuren van aartsvijand Vitesse, geel en zwart.  Route Mobiel heeft het, en een paar keer per jaar wordt dat extra pijnlijk, als de wedstrijd tegen de Arnhemmers voor de deur staat.

NEC bedacht een oplossing een maakte voor het gemak een nieuw logo voor Route Mobiel. Stasiu Teunissen, marketingmanager NEC: ‘We hebben enkele maanden geleden een nieuw logo voor Route Mobiel ontwikkeld, opgebouwd uit onze clubkleuren.’  NEC wilde graag dat de sponsor het nieuwe rood, groen, zwarte logo zou gebruiken rond de wedstrijd tegen Vitesse. Teunissen: ‘En wie weet waar het allemaal toe kan leiden.’

Logo aanpassen

Op konden  supporters het nieuwe sponsorlogo in de clubkleuren liken of tweeten. Bij iedere like of tweet werd  een deel van het nieuwe logo zichtbaar, een beetje zoals Philips zijn logo onthulde. Inmiddels zijn er voldoende likes en tweets verzameld en zal Route Mobiel het nieuwe logo gebruiken tijdens de derby. En als het een beetje een sponsor is, ook daarna.

 

Over de auteur

Jasper Mulder
Journalist voor CommunicatieOnline, MarketingOnline, Adformatie.nl en de bijbehorende magazines. Lees meer over Jasper Mulder

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Nec Route Mobiel

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs