Media

New Business Radio begint Mediamatters, een nieuw programma over media startups

, redactie | 4 september 2017, 16:21

MediaMatters is een project van stichting iMMovator.

MediaMatters biedt mediabedrijven een platform om kennis te maken met internationale startups en scale-ups met innovatieve oplossingen voor de media. Deze startups zijn op zoek naar partners om te groeien, de mediabedrijven zoeken naar ideeën om hun business verder te helpen. MediaMatters brengt deze twee samen om aan nieuwe producten en diensten te werken of om de bestaande business te verbeteren. 

Uitzending van ‘MediaMatters’ vindt plaats elke eerste donderdag van de maand, van 15:00 tot 16:00 uur. Het programma is naderhand ook als podcast beschikbaar. In de eerste uitzending, tijdens de Dutch Media Week, is Gerard Timmer algemeen directeur van BNNVARA te gast. De presentatie is in handen van Rick van Dijk (rechts) en Bert Kok.

‘MediaMatters’ is ook aanwezig op de IBC, de jaarlijkse beurs voor mediaprofessionals. Op zaterdag 16 september, zondag 17 september en  maandag 18 september zijn live uitzendingen van 11:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 15:00 uur. In het programma praten Bert Kok en Rick van Dijk met internationale gasten over startups, mediabedrijven en innovaties op de beursvloer.

 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Meer in channel Media

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs