Nieuwe award voor digitale veranderaars

Digital Transformers wil de digitale ontwikkeling bij bedrijven stimuleren door digitaal talent in de schijnwerpers te zetten.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

 is een initiatief van zes founding partners, alle met wortels in de digitale business, die zich tot doel stellen om Nederlandse bedrijven sneller en effectiever aan de digitale wereld te laten participeren

In een toelichting stellen de initiatiefnemers dat de digitale revolutie ondernemers dwingt om de essentie van hun organisatie te herdefiniëren. Een belangrijke rol is hierbij weggelegd voor startups die de digitale mogelijkheden snel kunnen toepassen. Grotere bedrijven &;met enige historie&; hebben echer moeite hebben met deze omslag.

Door nu de Digital Transformers Awards in het leven te roepen, willen ze digitaal talent in contact brengen met elkaar èn met bedrijven die deze inhaalslag willen maken. Daarnaast is het de bedoeling om het digitale transpormatieproces te ondersteunen door middel van blogs en e-books en het organiseren van kennissessies.

De uitreiking van de eerste Digital Transformers Awards zal plaatsvinden op donderdag 15 oktober in B.Amsterdam. De verkiezing zal &;peer-based&; zijn, wat wil zeggen dat de beste digital transformer wordt gekozen door de community van digitale veranderaars zelf. Zo bepalen de tien kanshebbers in de laatste ronde wie zich Digital Transformer 2015 mag noemen. 

De zijn: Robbert de Haan (.Day), Jeroen Oppatja (Newpeople), Rick de Jong (Mirabeau), Alexandra Jankovich (SparkOptimus), Kristof De Wulf (Insites Consulting) en Peter Keijzer (Lubbers & De Jong). 

 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie