Nieuwe financiering Reader's Digest

Reader's Digest heeft op 15 januari de juridische goedkeuring verkregen van de rechtbank in New York voor herfinanciering van het concern.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De uitgever gaat daarbij over naar een nieuwe Amerikaanse eigendomsstructuur, waarin een consortium van banken een meerderheidsbelang heeft. Reader's Digest deed in augustus 2009 voor de financiële herstructurering vrijwillig een beroep op de Chapter 11 procedure, een gebruikelijke zakelijke methode in de Verenigde Staten.

De Chapter 11 periode verstrijkt binnen enkele weken. De exacte datum is nog afhankelijk van de oplossing van een probleem dat de Britse organisatie van Reader's Digest heeft met de financiële herstructurering van haar pensioenfonds.

Reader's Digest Benelux staat buiten de financiële reorganisatie in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië en heeft haar bedrijfsvoering op normale wijze kunnen continueren. The Reader's Digest Association heeft vestigingen in 45 landen die boeken, tijdschriften, educatieve uitgaven en muziek- en videoproducten uitbrengen in lokale markten. Vorig jaar kwam de organisatie .

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie