Nieuwe voetbalcommunity Voetbal 21

Voetbal21 is de naam van een nieuwe site die plek biedt aan foto’s, video’s, opstellingen, en verslagen van elke wedstrijd uit alle 5500 officiële voetbalcompetities.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Van de professionals uit de Eredivisie tot de amateurs in de Reserve 8e klasse, van de A1 jeugd tot de jongste Fpupillen: vanaf 6 oktober is elke wedstrijd op te zien.

Voetbal21 is de plek op internet waar voortaan alles over elke wedstrijd die in Nederland gespeeld wordt te vinden moet zijn. Spelers, coaches en supporters kunnen zelf een bijdrage leveren aan het compleet maken van de informatie over hun teams, clubs en competities.

Presentator Jack van Gelder speelt de hoofdrol in de introductiecampagne, dj en tv-presentator Marc de Hond is een van de initiatiefnemers. De Hond: 'Een half jaar geleden hebben we Voetbal21 getest in vier willekeurige voetbalcompetities. Binnen zes weken na de start had 80 procent van de spelers binnen die competities zich al aangemeld. De potentie is groot: Nederland telt 1 miljoen voetballers én die hebben ook nog eens meer dan 2 miljoen vrienden, familieleden of andere supporters die benieuwd zijn naar hun prestaties.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie