Nu ook Q, Z en zelfs Ö voor Sinterklaas, dankzij Chocomel-lettermachine

De lettermachine staat vrijdag 20 november op het CS in Rotterdam en maakt elke denkbare letter.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Vorig jaar kwam Nederlands met zogenaamde ‘vloeibare chocoladeletters’. Voor Sinterklaas werden pakken en blikjes Chocomel verkocht met letters op het pak. Volgens Thomas Luberti, brand leader Chocomel, waren de letterpakken razend populair. ‘Er was een ware run op’, verklaart hij.

Stoer, Sexy en Spontaan
Een bekend en terugkerend Sinterklaasprobleem is dat niet alle letters (in voldoende mate) voorhanden zijn in de winkel. Creatieve Sinterklazen geven daar meestal nog wel een draai aan. ‘Je krijgt een S omdat je zo Stoer, Sexy en Spontaan bent.’ Maar ja Quirine wil toch liever een Q.

Vloeibaar
FrieslandCampina bedacht voor dit ‘probleem’ een oplossing. Op vrijdag 20 november staat op het Centraal Station van Rotterdam een machine die pakken Chocomel uitspuwt met elke denkbare beginletter. De dinsdag daarna staat de machine ook nog een keer op het station van Amersfoort, de stad van FrieslandCampina HQ.

 

Puberaal
Net als vorig jaar zorgen de letterpakken van Chocomel in het supermarktschap dit jaar ook weer voor baldadig gedrag. Het resultaat wordt breed gedeeld op Facebook. Of dat het oergezellige merk in alle gevallen sterker maakt, is de vraag. Meer baldadige lettercombi&;s bij .

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie