Mensen & Carrière

Olaf Arkauer verlaat Etcetera

Roderick Mirande, redactie | 19 juli 2017, 15:27

Arkauer kiest voor het ondernemerschap en gaat een merk in de markt zetten, maar blijft voorlopig wel freelancen als marcom-strateeg.

Olaf Arkauer, strategy partner bij Etcetera, treedt per augustus uit dienst bij dat bureau. Hij kiest voor het ondernemerschap. Arkauer zat ruim negen jaar bij Etcetera en werkte er op klanten als T-Mobile, Bol.com en Hak.

Opleiding
Arkauer volgt al sinds enige tijd een Executive MBA aan de Rotterdam School of Management (RSM), onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Merklancering
Over de onderneming die Arkauer start, wil hij niet meer kwijt dan dat hij een eigen product c.q. merk in de markt gaat zetten. Wel zegt hij de lancering te kunnen gebruiken als onderdeel van zijn afstudeeropdracht. Daarnaast blijft Arkauer voorlopig actie als freelance reclamestrateeg.

Ad interim
Etcetera is naar aanleiding van Arkauers vertrek op zoek naar een nieuwe senior strateeg. Directeur client services bij Etcetera Dick van der Lecq: 'We hebben een vrij uitgebreide strategieafdeling waarbinnen Olafs werk wordt opgevangen. Indien nodig doen zij een beroep op freelance strateeg Margot Bouwman.'

 

Over de auteur

Roderick Mirande
Redacteur Merk & Strategie Lees meer over Roderick Mirande

Reacties op dit artikel (3)

Comment author avatar
Avatar

Alwine de Jong

(19 juli 2017, 18:45)
Hup Olaf!
Avatar

Nadia Bellussi

(19 juli 2017, 22:55)
Mooie uitdaging, Heel veel succes Olaf!
Avatar

Anonymous

(21 juli 2017, 6:16)
Succes Olaf!

Gerelateerde items Olaf Arkauer Etcetera

Meer in channel Mensen & Carrière

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs