O'Neill komt met eigen Raw for the Oceans

In samenwerking met Parley for the Oceans, komt het surfmerk - net als G-Star Raw - met kleding van gerecycled oceaanplastic.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Surfmerk O’Neill meldt te gaan samenwerken met Parley for the Oceans, een organisatie die zich inzet voor onze oceanen en het tij wil keren op het gebied van vervuiling en vernietiging van de oceanen door plastic afval.

In een bericht zegt O&;Neill dat het doel is om plastic afval tegen te gaan en consumenten te wijzen op de noodzaak van snel handelen. Willem Haitink, ceo van O’Neill: &;In 1996 creëerde Jack O’Neill de Sea Odyssey om zo studenten te leren over het belang van het evenwicht tussen de levende zee en het milieu. Wij willen doorgaan met het ontwikkelen van programma’s die echte verandering kunnen brengen. De samenwerking met Parley for the Oceans gaat verder dan alleen een nieuwe kledingcollectie. Het draait erom samen in actie te komen om op een duurzame manier om te gaan met plastic afval.&;

De samenwerking start in het seizoen spring/summer 2016 met producten van Bionic Yarn, die vervaardigd zijn met gerecycled plastic uit de oceanen. O’Neill zegt de samenwerking verder te zullen verdiepen door het steunen van burgerinitiatieven, het inzetten van de atleten van het Team O’Neill en de &;non-stop communicatie met de wereldwijde surf & snow community&;.

Het initiatief heeft veel weg van het project &;Raw for the Oceans&;, geïnitieerd door jeansmerk G-Star Raw en Pharell Williams. Die campagne was zeer succesvol in het (internationale) prijzencircuit. G-Star werkte voor Raw for the Oceans ook samen met Bionic Yarn.

;Neill x Parley for the Oceans

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie