Oprichters Zoover storten zich op garantiebepalingen

Certimark keurmerk moet orde scheppen in het oerwoud van garanties

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Op vindt de consument de garantievoorwaarden van meer dan twee miljoen producten. Naast een website komt er een garantie-app waarmee de consument eenvoudig aankoop- en garantiebewijzen kan opslaan, bepalingen kan nalezen en garantie kan claimen. De app waarschuwt ook als de garantietermijn van een geregistreerd product gaat verlopen.

Niet alleen bij het boeken van een vakantie heeft de consument behoefte aan zekerheid, ook bij het kopen van een nieuw product is dit het geval, meent Bas Rasker, een van de oprichters van Zoover. Samen met Stephan Bosman, eveneens bekend van Zoover, heeft hij het initiatief genomen voor de oprichting van Certimark.

Naast prijs en design is de garantie een belangrijke afweging in het aankoopproces. Het Certimark garantiekeurmerk helpt hierbij door de kwaliteit van garanties helder en inzichtelijk te maken. Rasker: &;De garanties worden weergegeven in vijf klassen, één ster gaat voor slechte garantie en het vijf sterren garantiekeurmerk staat voor een uitstekende garantie.&;

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie