Paazl koppelt e-commerce aan fietskoeriers

Samenwerking tussen Paazl en De Versnelling maakt same-day delivery mogelijk.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Doordat de fietskoeriers van aan haar platform heeft gekoppeld kunnen retailers bestellingen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag binnen een paar uur door een fietskoerier laten afleveren. Zo komt de retailer tegemoet aan de online consument die bestellingen nog eerder in handen wil hebben. De dienst draait momenteel als pilot met het damesmodemerk , dat in Amsterdam voor €4,95 schoenen laat bezorgen binnen drie uur.

Speciaal voor deze toepassing ontwikkelde Paazl algoritmes die rekening houden met variabelen als afleverlocatie, tijdstip van bestellen en productkenmerken. Wordt aan de voorwaarden voldaan dan ziet de online consument de extra bezorgoptie &;vandaag bezorgd door een fietskoerier&;. Ook faciliteert de software alle communicatie tussen winkel, klant en fietskoerier. 

Volgens Bernard Schreiner van Paazl kloppen er momenteel meer merken aan die net als Fab willen bezorgen op de dag van bestelling. &;Hierdoor geef je klanten echt geen reden meer om de stad in te gaan. Bovendien is het nog milieubewust ook.&;

Na evaluatie van de pilot wordt gekeken naar uitbreiding in andere steden.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie