Premium

Patrick van Haperen en Robin Meekel weg bij Red Urban & Etcetera

De creatieve lead verlaat het bureau na drie jaar.

Van Haperen (foto linksboven) en Meekel laten weten na drie jaar een nieuw avontuur aan te gaan. Van Haperen: &;Na drie jaar met veel plezier voor Red Urban & Etcetera te hebben gewerkt, wordt het voor Robin en mij tijd om de vleugels te spreiden richting een nieuwe uitdaging. We kijken met veel plezier terug op drie jaar campagnes maken samen met getalenteerde mensen en voor topmerken.&;

Medeoprichter van Red Urban Kees van Dorp laat weten: &;Na drie jaar Red Urban hebben Robin en Patrick gekozen voor een nieuw avontuur. We zijn ze dankbaar voor een succesvolle samenwerking en mooie tijd. Ik wens ze dan ook het allerbeste op hun volgende bestemming.&; Dick van der Lecq van Etcetera zegt dat naar hun opvolgers wordt uitgekeken.

Die volgende bestemming maken de twee binnenkort bekend. Ze wonnen verschillende reclameprijzen, waaronder goud bij Lions Masters of Creativity.

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie