Mensen & Carrière

Pieter Paul van Oerle wordt de nieuwe strategy director bij TNW

, redactie | 20 april 2017, 12:07

TNW (The Next Web) gaat de komende jaren flink uitbreiden.

TNW zet in op groei van haar diensten aan Generatie T(echnologie) en verwacht in de komende vijf jaar liefst 250 nieuwe banen in Amsterdam op haar hoofdkantoor te creëeren. Dat is een verzesvoudiging van het huidige aantal werknemers.

Pieter Paul van Oerle is aangetrokken om mede vorm te geven aan deze groei. Van Oerle komt over van Accenture waar hij de functie had van Innovation lead was en initiator was van de Accenture Innovation Awards. Hij zal verantwoordelijk blijven voor de Accenture Innovation Awards naast zijn nieuwe rol bij TNW.

Nieuwe initiatieven

TNW is vooral bekend van het mediaplatform thenextweb.com en van de gelijknamige tech conferences die het organiseert in Amsterdam en New York. De laatste jaren zijn daar twee nieuwe initiatieven aan toegevoegd. Ten eerste is daar tech-hub TQ, de 6000 vierkante meter metende hotspot voor tech scale-ups die vorig jaar de deuren opende aan de Amsterdamse Bloemenmarkt. En ten tweede is daar Index, een platform van meer dan 100 duizend start-ups dat investeerders, corporate brands en startups met elkaar verbindt.

'De potentie van deze initiatieven is enorm, helemaal als de krachten worden gebundeld,' zegt Pieter Paul van Oerle. 'Vanuit de Accenture Innovation Awards werk ik al vele jaren met het TNW team samen - en ik heb groot respect voor hun visie, ondernemerschap en lef. Nu de gelegenheid zich voordoet om met hun mee te werken in de volgende groeispurt van de onderneming grijp ik die kans met beide handen aan.'

Next Web Conference

Vorig jaar realiseerde TNW voor het opeenvolgende jaar omzetgroei. Dit jaar wordt een groei verwacht met 50%.

TNW Conference vindt plaats op 18-19 mei. Naar verwachting komen 15 duizend deelnemers uit meer dan 90 landen naar Amsterdam. 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Tnw Pieter Paul van Oerle

Meer in channel Mensen & Carrière

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs