RAI Amsterdam: '2015 was beste oneven jaar sinds 2007'

De RAI focust zich steeds meer op internationale, meerdaagse evenementen.

De RAI in Amsterdam heeft een goed jaar achter de rug. Het evenementencomplex plukt de vruchten van de meer internationale aanpak. RAI: &;Op basis van de tweejaarlijkse evenementencyclus hebben we in 2015 het beste resultaat in oneven jaren sinds 2007 behaald. In het ‘nationale’ jaar 2015, steeg het bezoekersaantal aan het RAI Amsterdam Convention Centre tot 1,75 miljoen mensen.&;

De RAI focust zich steeds meer op internationale, meerdaagse evenementen. Inmiddels heeft 70 procent van de evenementen in de RAI een internationaal karakter.

RAI Amsterdam meldde donderdag een omzetstijging in 2015 van 5 procent naar 126 miljoen euro. Het bedrijfsresultaat kwam uit op 8,9 miljoen euro. Het concern sprak donderdag van het beste oneven jaar in de tweejaarlijkse evenementencyclus sinds 2007.

De onderneming hoopt komende zomer het nieuwe parkeergebouw te kunnen openen. Naast het parkeergebouw voor duizend auto&;s, dat ook deels als expositieruimte kan worden gebruikt, werkt RAI ook aan een eigen hotel. Dat moet met 650 kamers het grootste hotel in de Benelux worden.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie