ReclameRidders initiëren 'Meesterklas'

Bij ReclameRidders Meesterklas krijgen jonge creatieven de kans om verdieping te zoeken met grote namen uit reclameland.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

presenteren een nieuw, terugkerend concept: ReclameRidders Meesterklas. De ReclameRidders:  &;Wij strijden om een brug te slaan tussen jong creatief talent en de (inter)nationale reclamewereld. Om dat te bereiken starten we dit initiatief. Jonge creatieven krijgen daar de kans om met grote namen uit reclameland verdieping te zoeken. Iedere Meesterklas pakt een ander onderwerp aan, om zo toekomstige meesters stukje bij beetje wegwijs te maken in de mooie wereld van reclame.&;

Eerste editie
De eerste Meesterklas draait volledig om productie. Hoe werkt dat nu precies, produceren? Waarop let je wanneer je eerste commercial gemaakt gaat worden? Hoe stel je je op als jonge creatief? Wat zijn de kansen, waar liggen de valkuilen? Om deze vragen te beantwoorden komen drie ervaren vakmannen hun ervaringen delen.

Op 21 mei om 20:30 openen de deuren van B-Amsterdam aan de Johan Huizingalaan (763A) te Amsterdam voor iedereen die de antwoorden op bovenstaande vragen wil weten, zelf vragen heeft of gewoon zin heeft in een avondje verdieping met mede-creatieven en een drankje. Tickets á 5 euro zijn te bestellen.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie