Reszka programmabaas Comedy Central Northern Europe

Daniel Reszka is benoemd tot Vice President Programming & Content Entertainment van Comedy Central in Noord-Europa. Daaronder valt ook Nederland.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Viacom International Media Networks Northern Europe maakte dat maandag bekend. In zijn nieuwe functie is Reszka verantwoordelijk voor het ontwikkelen van programma strategieën voor de zenders in Nederland, Zweden, Duitsland, Oostenrijk, Polen en Zwitserland, maar ook voor Viacom Blink! in Polen.

In zijn nieuwe rol rapporteert hij rechtstreeks aan Maurice Hols, Senior Vice President (SVP) en General Manager Comedy Central Northern Europe. Zijn team zal verder worden versterkt door Brigitte Van Der Bijl en Allan Sperling.

Van Der Bijl is verantwoordelijk voor het afsluiten van content en licentiecontracten met derden en Sperling buigt zich over alle nieuwe, lokale producties van Comedy Central in het noordelijke cluster.

Reszka begon zijn carrière bij Viacom International Media Networks in 2006 als hoofd van de entertainmentzenders in Polen, waar hij leiding gaf aan de entertainmentzenders Comedy Central, Comedy Central Family en Viacom Blink!.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie