Mensen & Carrière

Revolver Amsterdam verwelkomt twee Scandinavische regisseurs

Redactie | 12 juli 2017, 16:35

Martin Aamund en Rune Milton worden sinds kort vertegenwoordigd door productiebedrijf Revolver.

Martin Aamund was in het verleden actief voor merken als Nokia, Johnny Walker en Budweiser. Zijn werk is onderscheiden op veel grote festivals, van Lions tot de Epica’s. De Deense regisseur Rune Milton werkte onder andere voor merken als Nike en Microsoft.

Raymond van der Kaaij, executive producer bij Revolver: ‘Met deze twee fantastische regisseurs ontwikkelt Revolver Amsterdam zich verder als een productiebedrijf met een internationale propositie en lokale wortels. De combinatie van Nederlands en internationaal regietalent, dat werkt over de hele breedte van advertising, branded content en onafhankelijke film, zorgt ervoor dat nog beter kan worden ingespeeld op de behoefte van bureaus en merken aan relevante, oprechte en sympathieke films en verhalen die resoneren bij een tegenwoordig meestal digitaal publiek.’

Het tekenen van Martin Aamund en Rune Milton is de eerste stap volgend op de creatief-strategische samenwerking die Revolver Amsterdam heeft gesloten met Agent Zoo, een in Denemarken gevestigd agentschap dat meer dan vijftien getalenteerde regisseurs vertegenwoordigd.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Revolver Amsterdam

Meer in channel Mensen & Carrière

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs