RTL laat in video de nieuwe positionering ‘..En Ontdek’ zien

De positionering die een jaar geleden werd gepresenteerd, krijgt nu een vervolg in een concept van Natwerk.

De aangepaste huisstijl en brand story werden toen al vertaald naar een virtual reality film. In het verlengde hiervan komt RTL vandaag met een nieuwe video, die zowel via de online kanalen van RTL als tv, te zien zal zijn. De video is gemaakt in samenwerking met bureau Natwerk en vertelt het gedachtegoed van ..En Ontdek.

'Met ..En Ontdek nodigt RTL Nederland uit om nieuwsgierig te blijven, te blijven ontdekken en dingen die vanzelfsprekend zijn eens anders te bekijken. Dan gaat er een wereld voor je open. Naast het delen van dat positieve gevoel, laten we zien wat RTL tegenwoordig allemaal te bieden heeft', zegt Kim Koppenol, Manager Corporate Communicatie & Merkstrategie bij RTL.

..En Ontdek: de video
De nieuwe video richt zich op de kijkers van alle RTL kanalen en platforms. Uiteraard komen verschillende RTL-ers voorbij als Beau van Erven Dorens, Gordon Nicolette Kluijver, Dilan Yurdakul en Chantal Janzen. Maar ook online talenten Holly Mae Brood, Bobbie Bodt en Kaj Gorgels.


Samenwerking Natwerk

Natwerk was verantwoordelijk voor het concept en de productie van de video, met Frank de Ruwe (creatief partner Natwerk) als regisseur. Reinier Steures, managing partner bij Natwerk. 'Veel mensen denken bij RTL direct aan RTL 4, maar het is zoveel meer dan dat. Vorig jaar zijn we begonnen met RTL ..En Ontdek. Toen was dat voornamelijk een interne rebranding en met deze nieuwe film brengen we het naar de rest van Nederland.' 

Er komt binnenkort een vervolg op de video met een activatie.
 

Credits:
Verantwoordelijke bij klant: Ania Brendel, Michael Kattenbeld, Kim Koppenol en Ilona Odijk
Creative & Production agency: Natwerk 
Regisseur: Frank de Ruwe
Producer: Petra Keijser
D.O.P.: Lex Brand
Gaffer: Chris Vingerhoets
Editor: Jonathan Mechanicus
Animator: Stelios Nikolaou 
Soundstudio: Studio De Keuken
Original music: SMP Amsterdam
Grading: Barry Clarke @Captcha
Online: Captcha

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie