Samenwerking Dutch Design Week en PIBN

Platform Internetbureaus Nederland (PIBN) en de organisatie van de Dutch Design Week hebben onder het motto 'Dutch Design Week goes Digital' een samenwerking gesloten.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De bij PIBN aangesloten internetbureaus gaan tijdens DDW lezingen en presentaties geven. Daarnaast organiseert PIBN op 26 oktober een conferentie in het Klokgebouw in Eindhoven waar diverse internationale sprekers acte de presence geven.

De Dutch Design Week is met ruim 180.000 bezoekers en 1.800 ontwerpers uitgegroeid tot het grootste creatieve event van Nederland. Op 85 verschillende locaties in Eindhoven kan het publiek zich van 20 tot en met 28 oktober verdiepen in grensverleggende ideeën, werken en oplossingen van de meest innovatieve ontwerpers. Adjan Kodde, bestuurslid PIBN over de samenwerking: &;Iedereen is altijd en overal online. Er ontstaan eindeloze mogelijkheden voor organisaties nu zij met het grote publiek in contact kunnen komen via websites, smartphones en tablets. Het vakgebied User Interface Design, waarbij gebruiksgemak, design en functionaliteit centraal staat, is de afgelopen jaren sterk geprofessionaliseerd. De leden van PIBN willen het publiek graag kennis laten maken met deze ontwikkelingen.

De Dutch Design Week vindt dit jaar plaats van 20 tot en met 28 oktober.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie