Samenwerking S-W-H en The Stone Twins

The Stone Twins en S-W-H gaan een nauw samenwerkingsverband aan. Hiertoe is na een aantal gezamelijke projecten besloten.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

The Stone Twins gaan op parttime basis aan de slag waardoor zij ook kunnen blijven werken voor bestaande klanten en eigen projecten. Volgens S-W-H brengt het duo werkervaring mee die buiten de traditionele reclamemedia gaat.

Mark Aink, managing partner van S-W-H zegt: ‘Het is erg belangrijk voor ons dat we consistent zijn en onszelf tegelijkertijd blijven vernieuwen waar het gaat om nieuwe en innoverende ideeën. Onze relatie met The Stone Twins geeft hun de vrijheid om nieuwe creatieve wegen te onderzoeken en ook constant hun perspectief te verfrissen zodat het een win-win situatie voor ons allemaal is.’

The Stone Twins werden opgericht door de Ierse tweeling broers Declan en Garech Stone in 1999. Na een hiaat van 3 jaar, toen het duo apart werkte bij BHH New York (Declan als Design Director) en 180 Amsterdam (Garech als Art Director), kwamen ze weer samen in 2007. In de loop der jaren hebben The Stone Twins voor veel klanten gewerkt zoals: Adidas, ASICS, Dyson, IKEA, Johnnie Walker, Levi's, MassiveMusic, Moke, Sony, SoundCircus en ToneelGroep Amsterdam.

Ze zijn onlangs benoemd tot Hoofd van de ‘Man and Communication’ -afdeling van de Design Academy in Eindhoven.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie