Sanoma Media lanceert tuinieren.nl

Roderick Mirande, redactie | 2 mei 2012, 11:44

Tijdschrift, website, webshop, videokanaal en activiteiten op verschillende social media: Sanoma lanceert een ‘crossmediaal platform’.

Dinsdag 1 mei lanceerde Sanoma Media het crossmediale platform tuinieren.nl. Hiermee verbindt de uitgever het tuintijdschrift Tuin&Co aan een website, webshop en videokanaal. Daarnaast is tuinieren.nl actief op verschillende social media.

Martijn van der Neut, adjunct uitgever Home Deco, licht de lancering toe: ‘We zien dat tuinieren bij zowel consumenten als bij adverteerders letterlijk en figuurlijk een “levend onderwerp” is. Waarover je praktische informatie wilt op verschillende momenten, manieren en via diverse mediumtypen. Van achtergrondinformatie tot bewegend beeld, van kort en bondig tot uitgebreid.’

De instructievideo’s worden gepresenteerd door Jurgen Smit, bekend van televisieprogramma’s als Tuinieren met Kijkers en RTL Tuinmagazine. Ze zijn te zien op tuinieren.nl, Youtube en Zie.nl en geven in anderhalve minuut uitleg over uiteenlopende tuinklussen.

Over de auteur

Roderick Mirande
Redacteur Merk & Strategie Lees meer over Roderick Mirande

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Sanoma Tuinieren.nl Crossmediaal Platform