Schevernels nieuwe ceo van Layar

Quintin Schevernels (40) gaat aan de slag als de nieuwe ceo van augmented reality bedrijf Layar.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Mede-oprichter en voormalig ceo Raimo van der Klein blijft bij Layar betrokken als creative director. Schevernels was tot 1 april dit jaar coo VNU Media, dat recent is verkocht aan De Persgroep. Daar vertrok hij omdat zijn functie teveel begon te overlappen met die van ceo Eric Hoekstra. Toevallig maakte de laatste gisteren eveneens bekend te vertrekken bij VNU Media; hij maakt de overstap naar De Telefoongids.

Layar lanceerde begin juni de Layar Creator, een web-based tool waarmee uitgevers eenvoudig digitale content en interactiviteit kunnen toevoegen aan hun print producten. Volgens Schevernels is dit een belangrijke mijlpaal voor Layar.

"In het vorige decennium hebben veel uitgevers met succes internet-sites toegevoegd aan hun portfolio", zegt hij. "Met de Layar Creator kunnen zij nu alle mogelijkheden van het internet daadwerkelijk gaan toevoegen aan hun gedrukte publicaties. Wij helpen hen print echt interactief te maken op een zeer eenvoudige manier. De Layar Creator is daarmee een zeer belangrijke stap in onze strategie om de toegevoegde waarde van augmented reality naar het dagelijks leven te brengen."

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie