Shell denkt aan bezorgen van benzine

Het bedrijf heeft hiervoor een start-up opgericht: Shell TapUp.

Via dit bedrijf kunnen klanten hun auto laten bijtanken, waar en wanneer ze dat willen. ‘Nooit meer omrijden vanuit je werk. Nooit meer tanken in je spaarzame vrije tijd. Maar een tankstation dat naar je toe komt’, zo valt er te lezen op de website van TapUp.

De bezorgsdienst werkt via een app downloaden. Klanten kunnen hierin aangeven waar en wanneer ze hun auto willen laten volgooien, en de soort brandstof aangeven.

Wanneer het bedrijf officieel van start gaat, is niet bekend. Een woordvoerder van Shell laat er eerst nog getest gaat worden met een pilot. Wanneer die pilot start, wil de woordvoerder niet zeggen. Inmiddels heeft Shell de website offline gehaald.

Shell heeft de domeinnaam tapup.nl op 14 september vorig jaar geregistreerd, blijkt uit gegevens van de Stichting Domeinregistratie Nederland. Twee maanden later zette het bedrijf een eerste bericht op de eigen Facebook-pagina. Deze pagina is inmiddels ook uit de lucht.

Volgens het FD is TapUp de eerste bezorgdienst voor brandstof in Nederland. In de Verenigde Staten bestaan al wel tank-aan-huisdiensten, zoals Booster Fuels en WeFuel.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie