Sony Mobile eerste adverteerder met een RTL-Smartblock

‘Sony smartblocks’ op RTL

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Sony Mobile, MediaCom en RTL Nederland hebben de handen ineengeslagen voor de introductie van de &;Smartblock&;. Deze nieuwste smartphone vormt de basis van het blok, waarin commercials en promo’s van derden worden gestart vanuit de smartphone. Sony Mobile heeft voor deze vorm van adverteren gekozen, omdat het een originele en innovatieve manier is om een product te introduceren.  Daarnaast geeft het smartblock de mogelijkheid om de kenmerken en functies van het model duidelijk in beeld te brengen.

Gelise Bouma, Marketing Manager Benelux bij Sony Mobile: &;Met dit smartblock maken we op een unieke en innovatieve wijze reclame op TV. Het idee is afkomstig van onze Duitse Sony Mobile collega’s. Met deze Nederlandse primeur laten we, samen met onze partners KPN en Couverts, op een verrassende en relevante manier de nieuwe Sony Xperia Z3-serie aan de kijkers zien.&;

Sony Mobile gaf de opdracht voor de ontwikkeling  van het smartblock aan creatief bureau Bureau Kellerman en RTL Special Advertising. De productie was in handen van Lukkien. Mediacom heeft zich gericht op het doorvertalen van de innovatieve eigenschappen van de smartphone naar impactvolle oplossingen. 

Zie voorbeeld van het Sony Smartblok: 

 

 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie