Superhero Cheesecake versterkt zich met Bas Schutte en Yasmine Vo

Het bureau breidt het team uit met een Senior Digital Producer en een Senior Visual & Motion Designer.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Bas Schutte (33) is als Senior Digital Producer aan de slag gegaan bij Superhero Cheesecake. Bas startte zijn carrière gestart bij online life simulation game platform Eccky en is later aan de slag gegaan als project manager bij het reclamebureau Media Republic (tegenwoordig Grey Benelux). Na 6 jaar heeft Bas in 2012 het bureau verlaten voor digital productiebedrijf rocket science studios. Daar heeft hij gewerkt voor (internationale) reclamebureaus zoals Droga5, JWT International/Amsterdam, BBDO NY, Leo Burnett NY, GMMB voor onder andere merken als AT&T, Bridgestone, Starbucks, Newcastle Brown Ale en P&G.

&;Omdat digital producties met de dag ingewikkelder en uitgebreider worden is het voor ons een must om doorgewinterde producers aan te nemen die hun mannetje of vrouwtje staan op elk type project. Met Bas kiezen voor ervaring en kwaliteit.&; volgens Niels van Esch, Project Director.

Daarnaast is recentelijk Yasmine Vo (27) gestart als Senior Visual & Motion Designer. Voor Superhero Cheesecake is visual en motion design een integraal onderdeel van het productie proces en bijzonder belangrijk om de kwaliteit van de projecten hoog te houden. Yasmine heeft hiervoor gewerkt bij full service digital agencies Emakina en Mirabeau. Daar heeft ze gewerkt voor klanten zoals Algemeen Dagblad, Unilever, V&D, KLM, Air France, Transavia en ING Bank.

&;We zijn erg blij om Yasmine met haar ervaring in ons motion en design team binnen te halen. We merken dat motion design steeds belangrijker wordt in ons vakgebied en daardoor vaker wordt toegepast in elke fase van een project&;, aldus Martijn Dekker, Lead User Experience.

Bij de laatste editie van de Spinawards werd Superhero Cheesecake met de eerste Grand Spinaward ooit.

Lees het interview met Superhero Cheesecake naar aanleiding van dat succes: &;Het is nog niet zo lang geleden dat wij net moesten doen alsof we bij het reclamebureau hoorden dat ons inhuurde.&;

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie