SuperHeroes maakt Diesel Fresh&Bright-campagne

Susanne van Nierop, redactie | 26 juni 2012, 14:21

Het Amsterdamse bureau SuperHeroes heeftgelanceerd, een digitale installatie ter promotie van de nieuwe Fresh&Bright ondergoedcollectie.

De digitale expositie bestaat uit drie installaties waarin de relatie tussen ondergoed en mannelijkheid wordt onderzocht. Likkende lollies, eenhoorns en sprays zorgen voor ondergoed in de door de bezoeker gewenste kleur.

Superheroes maakte de site samen met de Frans-Zwitserse filmmakers Ben&Julia.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (4)

Comment author avatar
Avatar

Bart

(27 juni 2012, 6:58)
Moet er niet staan: Superheroes maakt website waarop de nieuwe campagne voor Diesel, gemaakt door Ben&Julia;, te zien is? Als ik zo even op de site van Ben&Julia;kijk, is het duidelijk wie deze installaties bedacht en gemaakt heeft. Superheroes gebruikt deze samenwerking handig om zich als makers van creative content te positioneren en de Adfo doet gezellig mee. Correct me if i'm wrong please.
Avatar

Susanne van Nierop

(27 juni 2012, 7:06)
http://www.adformatie.nl
@Bart Diesel is klant van SuperHeroes en SuperHeroes heeft het inzicht gehad dat het werk van Ben&Julia;geschikt zou zijn en ze waarschijnlijk de vrije hand gegeven. Ben&Julia;zijn niet zelf met het idee naar Diesel gegaan, noch heeft Diesel Ben&Julia;de opdracht gegeven. Dat maakt het verschil. Je hebt uiteraard gelijk dat de executie hier leidend is.
Avatar

Bart

(27 juni 2012, 7:26)
Ah, duidelijk!
Avatar

Rogier

(27 juni 2012, 8:53)
@Bart @Susanne. Even korte reactie nog van SuperHeroes zijde. De credits discussie is altijd interessant: wij doet nu precies wat. De regisseur, het productiehuis, het bureau? Niet zo relevant ook wat mij betreft. Ons werk is het resultaat van een gezamenlijk proces, waarin ieder zijn bijdrage levert, van idee tot techniek.

Om toch nog iets meer inzicht te geven in Fresh & Bright: Diesel is zoals Susanne aangeeft onze klant. De concepten van de installaties komen bij ons vandaan, en vervolgens hebben we voor de productie van de installaties en de shoot bij Ben & Julia aangeklopt. Vanaf hier is het een gezamenlijk project geweest, met de post productie van de film ook in-house bij ons.

Als je nog wat behind-the-scenes van de shoot wilt zien:
http://pinterest.com/diesel/diesel-fresh-bright-exhibition-underwear-for-men/

Gerelateerde items Diesel Superheroes Fresh&bright