Terre des Hommes blij met 'winkeldochters' Dille en Kamille

'Een prachtige bestemming voor artikelen die we niet meer in onze winkels verkopen' aldus algemeen directeur Hans Geels van Dille & Kamille.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Terre des Hommes gaat samenwerken met de winkelketen Dille & Kamille. Dat maakten beide organisaties vandaag bekend. Binnen de samenwerking ontvangt Terre des Hommes van Dille & Kamille artikelen om te verkopen in de ruim veertig Terre des Hommes-tweedehands winkels. Het gaat om artikelen die om uiteenlopende redenen niet meer in de eigen winkels verkocht worden door Dille & Kamille. Dille & Kille wil daarmee Terre des Hommes helpen in de aanpak om wereldwijd kinderuitbuiting te stoppen. &;Dille & Kamille kenmerkt zich door natuurlijke eenvoud, gastvrijheid maar ook duurzaamheid, kernwaarden waarbij wij ons thuisvoelen en waarin we ons herkennen. We zijn erg blij met deze samenwerking en hopen op een langdurig partnership&;, zegt Albert Jaap van Santbrink van Terre des Hommes.

Algemeen directeur Hans Geels van Dille & Kamille: &;Dingen met een krasje of een weeffoutje, maar soms ook laatste stuks uit ons magazijn. Op deze manier helpen we Terre des Hommes om voor kinderen de wereld een stukje eerlijker en veiliger te maken. En duurzaamheid staat bij Dille & Kamille hoog in het vaandel, we zijn dus heel blij dat onze spullen zo een tweede leven krijgen.&;

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie