Ticketscript koppelt kaartverkoop aan Songkick

Ticketscript stelt organisatoren in staat om via het netwerk van Songkick hun evenement te promoten en tickets te verkopen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Klanten van kunnen nu gebruik maken van dit netwerk door in hun account de artiesten in te vullen die op hun evenement gaan optreden.

wordt wereldwijd door meer dan 7 miljoen mensen gebruikt.De applicatie synchroniseert de iTunes/Spotify muziekbibliotheek en Facebook likes van artiesten en stelt op basis van deze informatie een persoonlijke concertagenda samen. Songkicklanten van ticketscript kunnen nu de artiesten, bands en dj’s die optreden op hun evenement koppelen met het Songkick netwerk. Ze ontvangen vervolgens direct een e-mail en een push-bericht op hun mobiele telefoon als hun favoriete artiesten gaat optreden met een directe link naar de ticketscript ticketshop om kaartjes te kopen.

'Met Songkick hebben we nog een extra promotie- en verkoopkanaal toegevoegd aan ons platform” aldus Frans Jonker, ceo van Ticketscript. “Met Songkick kunnen onze klanten hun evenement promoten bij enthousiaste fans en ze hebben bovendien zelf de controle over hun kaartverkoop en bezoekersgegevens.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie