Tijdschrift over rage Loomen

Loomen, ofwel creatief bezig zijn met kleine elastiekjes, is de nieuwste rage onder de jeugd. Er is nu zelfs een magazine geïntroduceerd dat hier geheel aan is gewijd.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Scala, uitgever van hobbybladen, komt met een speciale uitgave over loomen, inclusief how-to-YouTubefilmpjes: Loomen Vakantiefun. De uitgave verschijnt half juli in een oplage van 140.000 exemplaren en is voor een paar euro te koop, zowel bij de grote ketens Hema, V&D en Bruna, als bij de hobbywinkel en de kiosk.

Loomen is een hobby waarbij kinderen (en ook volwassenen) elastiekjes bevestigen op een plastic pinnenbord om er vervolgens met een haaknaald via een patroon armbanden of werkstukjes van te maken. Loomen Vakantiefun bevat creatieve projecten om bijvoorbeeld tijdens de vakantie mee aan de slag te gaan. YouTubefilmpjes ondersteunen de projecten.

Ashja Bosboom-Fetvaciyan, uitgever: &;Deze trend is een paar maanden gaande. We denken dat de tijd in de zomervakantie rijp is om deze special voor tweeners (leeftijd 6-14 jaar) te lanceren. Er was meteen zeer veel animo vanuit de markt, bij de grote winkelketens, kiosken en ook bij hobbywinkels.&;

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie