Topman David Jones vertrekt bij Havas Worldwide

David Jones, wereldwijde ceo van Havas en Havas Worldwide, verlaat de communicatieholding per direct en gaat een tech-startup leiden.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Yannick Bolloré neemt zoals verwacht de rol als wereldwijde ceo over bij Havas. Andrew Benett wordt aangesteld als baas van het Havas Worldwide advertisingnetwerk. 

Jones blijft dit jaar wel aan als adviseur van de Havas-top. Hij zegt dat grote wens in vervulling gaat met het leiden van een nieuw techbedrijf. De Brit Jones was vijftien jaar werkzaam voor Havas.

Yannick Bolloré spreekt in een persbericht van een &;enerverende tijd&; voor Havas. Maar je mag gerust spreken van een onrustige tijd. In december meldde Adformatie al dat er onduidelijkheid was rond de managementstructuur wereldwijd, met name de rol van Jones. Zo werden er nieuwe rollen gecreëerd (twee co-presidents), vertrokken er vooral in de Verenigde Staten belangrijke mensen (zoals de New Yorkse topman Lee Garfinkel) en zou er onduidelijkheid zijn over wie aan wie rapporteert. Met de benoeming van Yannick Bolloré – zoon van de grootaandeelhouder Vincent – als chairman van het communicatieconcern moet er een einde komen aan de onrust.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie