Media

UvA sluit ook aan bij derde Mindshare Thesis Award

Redactie | 20 februari 2014, 16:39

Dit jaar zal de 3e Mindshare Thesis Award uitgereikt worden door Mindshare, faculteitsvereniging EOS en Mercurius voor de meest originele scriptie op het gebied van media.

De samenwerking is dit jaar uitgebreid met Mercurius, de studievereniging voor studenten communicatiewetenschap van de Universiteit van Amsterdam, waardoor nu zowel studenten van de VU als de UvA hun scriptie kunnen inzenden. De prijs werd afgelopen jaar gewonnen door Larissa Koper. Zij volgt momenteel een traineeship bij Mindshare.

Studenten van de VU en UvA die hun scriptie schrijven over media worden opgeroepen mee te dingen naar deze award door hun scriptie in te leveren bij faculteitsvereniging EOS en Mercurius. De deadline voor het inleveren van de scriptie is 30 juni 2014. De inzendingen worden beoordeeld door Mindshare waarna de winnaar in juli bericht krijgt. De prijs is een stageplaats (bachelor) of betaald traineeship (master) vanaf augustus/september bij het grootste mediabureau van Nederland.

Larissa Koper is de 2e winnares van de Mindshare Thesis Award: “Deze award is een uitgelezen kans om je onderzoeksresultaten te presenteren aan het bedrijfsleven. Daarnaast biedt de Mindshare Thesis Award een unieke mogelijkheid om direct na het afronden van je studie ervaring op te doen bij een mediabureau van formaat.”

Roos Spitteler, studievereniging Mercurius: "Wij zijn erg blij met de samenwerking met Mindshare. Het betreft een echte win-win situatie, waarin wij onze studenten kunnen helpen aan een traineeship en Mindshare talenten kan ontdekken.”

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Mindshare Thesis Award

Meer in channel Media

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs