Vacature voor 'Head of Godverdomme Alles' bij communicatiebureau gaat viral

Redactie | 19 januari 2017, 14:49

Een vacature van het Antwerpse De Vloer trekt de aandacht. Het bureau zoekt zo’n duizendpoot, de spil die ieder bureau nodig heeft ofwel een Head of Godverdomme Alles.

Afgrond

Uit de vacature: ‘Elke dag opnieuw red je een jong, dynamisch communicatiebureau van de afgrond met keihard werkende mensen die zich binnenkort afvragen hoe ze het in godsnaam ooit deden zonder jou. Want jij, jij doet er godverdomme alles.’

De vacature van het elfkoppige bureau is inmiddels meer dan 2.500 keer gedeeld, er hebben zich in 24 uur tijd meer dan 60 sollicitanten gemeld.

 

 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (5)

Comment author avatar
Avatar

Koen

(23 januari 2017, 10:01)
moet een advertentie aandacht trekken door grove vloeken op te nemen? niet nodig, confronterend. laten we Nederland én België een beetje beschaaft houden.
Avatar

Esther Telkamp

(23 januari 2017, 12:04)
Gewelig!! Eindelijk een vacature zonderd bla-bla
Avatar

Simon de Ridder

(24 januari 2017, 13:37)
Zie de adverentie inderdaad overal langskomen en meestal lovend... Ik snap oprecht niet waarom. Zijn we echt zo afgestompt dat vloeken het nieuwe leuk is geworden? Voor mij en veel gelovigen is het ronduit kwetsend als de naam van God wordt misbruikt. Ik begrijp Rutte trouwens ook niet, maar heb nu toch de neiging hem te herhalen: doe normaal.

Gerelateerde items Vacature