Mensen & Carrière

Vacature: YoungCapital zoekt Pokémontrainers

Redactie | 14 juli 2016, 10:13

Gezocht: Pokémon trainer

Uitzendbureau lokt jongeren met Pokémon Go

De smartphone-app is razend populair onder jongeren en daar speelt YoungCapital op in. Het uitzendbureau heeft een vacature voor een vakantiebaan als Pokémontrainer.

Gezocht: flexibel inzetbare trainer

De uitzender zoekt per direct flexibel inzetbare trainers om Pokéstops in studentensteden in kaart te brengen. YoungCapital: "Met de start van de zomervakantie zijn jongeren op zoek naar een leuke vakantiebaan. En naar Pokémon, want de hype is enorm."

PokéStops in kaart

Als Pokémontrainer voor YoungCapital ga je rond de vestigingen van het uitzendbureau op zoek naar Pokéstops. Dit zijn speciale plekken in de echte wereld waar je extra punten kunt verzamelen. YoungCapital wil deze hotspots in kaart brengen in alle steden waar zij een vestiging heeft. Met deze informatie kunnen kandidaten die op gesprek komen, van tevoren de route met de meeste Pokéstops uitstippelen.

Salaris in speelgeld

Als Pokémontrainer wordt je uitbetaald in Pokécoins, de valuta uit het spel. Je verdient er dus geen &;echt geld&; mee. De ideale kandidaat voor de baan als Pokémontrainer is flexibel, sportief en heeft diepgaande kennis van Pokémon Go.  Met een videomotivatie kan de kandidaat zijn sollicitatie extra kracht bijzetten.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (2)

Comment author avatar
Avatar

rob geus

(14 juli 2016, 22:54)
Manmanman man ..
Avatar

kevin

(19 juli 2016, 14:07)
Ik Was al van plan een lijst met Stops in omgeving Bollenstreek (Lisse/Sassenheim voornamelijk) te maken, Zitten er verassend veel voor zulke dorpen, Reed gisteren langs de keukenhof, En ik weet zeker dat zodra ze weer opengaan er een mosteraantal bezoekers komt, Want er zitten meer dan 60 Stops binnen en buiten de keukenhof!

Gerelateerde items Pokémon Pokémon GO YoungCapital

Meer in channel Mensen & Carrière

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs