Mensen & Carrière

Vincent Sieben voorzitter NIMA Young Professionals

Redactie | 31 januari 2014, 15:46

Vincent Sieben (Grontmij) heeft het voorzitterstokje van NIMA Young Professionals overgenomen van Arlette Warmerdam (IBM).

Donderdag 30 januari heeft Vincent Sieben (Grontmij) het voorzitterstokje van NIMA Young Professionals overgenomen van Arlette Warmerdam (IBM).

Sieben is marketeer bij het beursgenoteerde ingenieursbureau Grontmij en is ruim een jaar actief in het bestuur van NIMA Young Professionals. &;Ik kwam in contact met NIMA Young Professionals via het coachingprogramma NIMA Career Booster. Het is een superinteressant netwerk met interessante activiteiten. Afgelopen jaar organiseerde NIMA Young Professionals bijvoorbeeld Top Marketing Tours bij Miele, Unicef, transavia.com en Telfort. Keer op keer zeer inspirerende kijkjes in de keuken waar ik veel leuke mensen leerde kennen. Al snel wist ik dat ik mijn steentje wilde bijdragen in het bestuur. Toen Arlette me eind vorig jaar vroeg om haar op te volgen hoefde ik dan ook niet lang na te denken. We hebben een topbestuur van negen enthousiaste jonge marketeers waardoor we hoogwaardige activiteiten kunnen neerzetten. Ik kijk er erg naar uit om samen met de overige bestuursleden inspiratie te (blijven) geven aan young professionals in marketing, sales en communicatie.&;

Aanstekelijk enthousiasme
Arlette Warmerdam (IBM) heeft een belangrijke rol gespeeld in het verder professionaliseren van NIMA Young Professionals. Op gedreven inspiratievolle wijze en met een aanstekelijk enthousiasme wist ze haar collega bestuursleden en anderen perfect te motiveren. Arlette heeft een andere zingevende uitdaging gevonden als communications advisor van Stichting Semmy. Bij IBM Benelux is Arlette verantwoordelijk voor brand strategy en transformeerde de IBM-productiefolder tot een volwaardig bedrijfsmagazine. Daarnaast was zij genomineerd voor VIVA400 2013 en Marketing Talent of the Year in 2011. NIMA dankt Arlette voor haar inzet en wenst haar veel succes in haar veelbelovende toekomst.

NIMA Young Professionals organiseert activiteiten op het gebied van personal branding voor young professionals (25-35 jaar) in marketing, sales en communicatie, zoals de Top Marketing Tour sessies.

Meer informatie over NIMA Young Professionals is te vinden op de .

 

 

 

 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Meer in channel Mensen & Carrière

Meer in channel Merk & Strategie

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs