Creatie & Campagnes

Vredestein wint goud met muziekvideo Run Wild van DJ Hardwell

Redactie | 19 oktober 2016, 11:32

Amsterdamse productiemaatschappij krijgt Gouden Dolfijn tijdens de Cannes Corporate Media & TV Awards 2016

De muziekvideo Run Wild, onderdeel van de Campagne van Vredestein, won de eerste prijs tijdens de Cannes Corporate Media & TV Awards in de categorie Integrated Communication.

Nederlandse productie

Productiemaatschappij Sounds Like Film uit Amsterdam maakte de muziekvideo en DJ Hardwell verzorgde de muziek. Het filmpje werd begin dit jaar gelanceerd en binnen vier maanden ruim tien miljoen keer bekeken op YouTube. Het nummer stond binnen een maand in de top tien van de Dance Charts.

Carmen Jorda

In de video spelen niet de banden van Vredestein de hoofdrol, maar vooral ook Carmen Jorda, een mooie Spaanse racecoureur. De video is gemaakt in de stijl van een videogame. Om haar in deze virtuele racegame te plaatsen, heeft regisseur Rogier Gerritsen (Sounds Like Film) alle close-ups in de studio gefilmd met achtergrondprojecties, een klassieke Hollywood-techniek die ook grote namen als Hitchcock en Tarantino hebben gebruikt.

Marco Paracciani, Chief Marketing Officer Apollo Tyres Ltd. is blij met de prijs: ‘Deze prijs is een erkenning van de hoge kwaliteit en premium uitstraling van de productie. De eer is voor onze interne mensen en Sounds Like Film, die samen een uitzonderlijke prestatie geleverd hebben.’

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Cannes Vredestein Hardwell

Meer in channel Creatie & Campagnes

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs