W Amsterdam discussieert over transgendertolerantie met Queer Me Out

Campagne combineert discussie met amusement.

Op 3 augustus, enkele dagen voor de botenparade, gaan onder andere Diva Mayday, de meest invloedrijke dragqueen van Nederland, en Desiree Maes ‘The Pink Lawyer’ in gesprek over belangrijke onderwerpen. Internationale dragsterren Kim Chi en Lady Bunny schuiven ook aan.

Inclusiviteit
In juni heeft W Hotels wereldwijd de Queer Me Out-campagne gelanceerd, die grote namen op het gebied van politiek, drag en fashion samenbrengt om te discussiëren over onderwerpen die vandaag de dag relevant zijn, zoals tolerantie ten opzichte van transgenders.

Igor Buercher, General Manager van W Amsterdam: ‘Inclusiviteit is verankerd in het DNA van W. Deze campagne combineert een spannende en serieuze discussie tussen invloedrijke sprekers met amusement, net op tijd voor Pride.’

In Amsterdam wordt het Queer Me Out-programma in W onder andere aangevuld met een foto-expositie van Danielle Levitt. Haar werk benadrukt de diversiteit tussen verschillende mensen.

Andere onderdelen van het programma zijn een tentoonstelling in X BANK en W Amsterdam zal op 5 augustus met een boot door de grachten varen tijdens de officiële botenparade van Gaypride.

Botenparade met MaryMe-JimmyPaul
Dragsterren Diva Mayday, Kim Chi en Lady Bunny zijn tijdens de botenparade aan boord van de W Amsterdam-boot. Transgender, dj en model Valentijn de Hingh staat achter de draaitafel.

De boot van W Amsterdam is verder voorzien van entertainment in de vorm van bewegende, levensgrote cocktailglazen met danseressen.

Verder is W Amsterdam een samenwerking aangegaan met het designerduo MaryMe-JimmyPaul, dat speciaal voor iedere gast aan boord een kledingstuk heeft ontworpen.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie