Creatie & Campagnes

Warsteiner is alom aanwezig tijdens het International Film Festival Rotterdam

Redactie | 6 januari 2017, 10:51

Het biermerk presenteert een eigen VR-film

International Film Festival Rotterdam (IFFR) en Warsteiner werken voor het derde jaar op rij samen en dit jaar doen de partners meer samen dan ooit. In 2017 bestaat de samenwerking uit het faciliteren van de horeca, de Warsteiner Publieksprijs, IFFR Closing Night by Warsteiner en een speciale virtualreality-bar. 

VR-film over Warstein

In deze bar kunnen bezoekers een film over het Sauerlandse dorp Warstein bekijken met een VR-bril. Volgens de makers heeft de film over het dorp waar het biermerk gebrouwen wordt &;een verrassend einde&;.

Limited edition

Marcel Beekman, directeur Warsteiner Benelux: &;We zijn zeer tevreden over de samenwerking met IFFR en zijn er ook dit jaar op gericht om samen de bezoekers te entertainen en verrassen. De virtual reality-bar is hier een mooi voorbeeld van, maar we doen nog veel meer. Zo brengen we 17 januari weer een Limited Edition IFFR fles uit.&;

Foto: zo zagen de speciale flessen eruit in 2015

Publieksprijs

Verder is het biermerk sinds vorig jaar sponsor van de Publieksprijs van IFFR. De Warsteiner Publieksprijs is onderscheidend van andere IFFR awards, omdat er door het publiek door middel van scheurkaarten na afloop van iedere film wordt gestemd. De publieksprijs is in 1994 in het leven geroepen en dient als lanceerplatform voor filmtalenten. De winnaar ontvangt een geldprijs van 10.000 euro om te investeren in een verdere filmcarrière.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Iffr Rotterdam Warsteiner

Meer in channel Creatie & Campagnes

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs