Wefilm gaat strategische samenwerking aan met Amerikaanse Alkemy X

Wefilm gaat de Amerikaanse markt op door samenwerking met productiemaatschappij.

De  strategische samenwerking voorziet in een creatieve vertegenwoordiging voor WeFilm op de Amerikaanse markt, terwijl Alkemy productionele slagkracht krijgt op de Europese markt. Dit met behoud van onafhankelijkheid van beide partijen.

Alkemy X is gevestigd in New York en Philadelphia, en werkt voor merken en reclamebureaus maar ook voor broadcasters en OTT platformen.  “Met Alkemy X hebben we een uitstekende partner gevonden om onze creatieve ambities verder uit te bouwen,” aldus Bas Welling, executive producer bij Wefilm. 'Ze geloven in onze visie op impactvol creatief werk en we gaan samen optrekken richting Amerikaanse reclamebureaus, merken en broadcasters. Tegelijkertijd helpen wij hen met productionele uitdagingen in Europa.'

Wefilm is in 2010 opgericht en de films die het bureau heeft gemaakt zijn sindsdien meer dan 300 miljoen keer bekeken. Wefilm won meer dan 120 internationale awards, waaronder 18 ADCN lampen, 15 Cannes Lions en 9 Eurobest awards. In Duitsland heeft Wefilm al een strategische samenwerking met Rabbicorn Films, gevestigd in Hamburg en Düsseldorf.

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie