Werkverkeer: Boomerang, Joe Public, Smidswater

Wie waren de movers en shakers van de afgelopen week?

Boomerang Create en Boomerang Motion trekken 10 nieuwe talenten aan. Sjors Roelofs, Ashleigh Brennan, Emilien Badoc en Guilhem Combescure versterken de creatieve vloer als designer. Lara Mickocki wordt conceptual copywriter. De achtergrond van het team is zeer internationaal. Emilien en Guilahem komen uit Frankrijk en de dames Ashleigh en Lara uit Australië.

Kirsten Ouwerkerk (ex G-Star) versterkt het bureau als Project Manager. Milou van den Bosch, Thom Specht en Kasper Hering zijn als producer werkzaam bij Boomerang Motion. Jasper Timmermans is als editor aangesteld.

Joe Public versterkt de creatieve afdeling met Jesse Amatsahip en Lesley Jutte, net afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie. Zij wonnen o.a. de laatste 24-uurs pitch voor Jonge Honden x Interbest. Verder gaat Willemijn van Eeghen aan de slag als Account-Strategy Manager. Ze werkte hiervoor bij Westland Kaas, waar zij 3,5 jaar Brand Manager was voor diverse merken.

Per 1 oktober 2016 heeft communicatiebureau Smidswater twee nieuwe partners: Dick de Groot en Eric Hesen. Zij geven leiding aan de vestiging in Amsterdam.

Dick de Groot was 20 jaar partner en managing director bij designbureau Koeweiden Postma. Eric Hesen werkte als zelfstandig ontwerper/art director voor merken als Audi, Nike, ING en het Tropentheater. Hij is daarnaast één van de initiatiefnemers van website dutchdesigndaily.com.

Per 1 oktober is Judith van der Rijt gestart als Digital Consultant bij het Rotterdamse pr-bureau Coopr. Zij zal zich gaan verdiepen in Digital PR en de inzet van social media. Judith was voorheen verbonden aan Buzzcapture als Marketing PR Manager.

Non-profitorganisatie Sanquin Bloedvoorziening neemt Chantal van den Berg aan als Manager Corporate Communication. Ze was hiervoor werkzaam als senior persvoorlichter en als bedrijfshoofd mediarelaties, public affairs en social media bij SNS REAAL. Daarvoor werkte zij tien jaar lang voor de CDA Tweede Kamerfractie, onder andere als woordvoerder voor de fractievoorzitter Haersma Buma. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie