Media

WPG Media komt met Nederlandse editie Bicycling

Maarten Hafkamp, redactie | 17 mei 2017, 11:51

Hoofdredacteur is profwielrenner Laurens ten Dam.

Het Amerikaanse Bicycling komt naar Nederland met een online platform en een kwartaal magazine. Op 1 juni ligt de Nederlandse editie in de winkel. ‘Dit is een kans die ik niet wilde missen. Ik kan zo Nederland deelgenoot maken van de liefde voor de fiets en alles eromheen’, reageert Ten Dam.

Het platform brengt nieuws over de gewone fietsers en hun bijzondere verhalen. Maar ook over voeding, body & mind en de laatste trends. 'Met diepgang en met humor', belooft WPG Uitgevers.  'Bicycling richt zich op de sportieve, zelfverzekerde fietser met een afwisselend leven. Zoals hoofdredacteur Laurens ten Dam, topwielrenner en levensgenieter.'

Kick-off Ride

Op 31 mei is er een 'Kick-Off Ride' in Amsterdam - aangevoerd door hoofdredacteur Ten Dam, die momenteel in de Giro D'Italia actief is.  Het is een 35 kilometer lange tocht door Amsterdam en omgeving, vergezeld door alle fietsliefhebbers die willen aansluiten. Ook Bicycling columnist Eric Corton sluit aan.  Vertrek is om 17.00 uur bij de Rapha Cycle Club Amsterdam (Wolvenstraat 10).

Het is de eerste lancering van WPG Media in lange tijd. 

Over de auteur

Maarten Hafkamp

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Bicycling WPG Media

Meer in channel Media

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs