Zes fotografen verbeelden dans voor Dance4Life

Met een expositie steunen Fotokrant KIEKIE en Melkweg Amsterdam Dance4Life, de organisatie die samen met jongeren werkt aan een wereld zonder aids.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Van vrijdag 21 t/m zondag 23 februari viert haar 1-jarig bestaan met een foto-expositie over dans in samenwerking met de Melkweg.

Zes talentvolle fotografen zijn gevraagd om op hun eigen manier ‘dans’ in beeld te brengen. Robin de Puy (o.a  winnaar Nationale Portetprijs 2013, Volkskrant Magazine, LINDA en CODE) fotografeert de voluptueuze Cubaanse dansgroep Danza Voluminosa.

Carla Kogelman (winnaar SO Awards 2013), volgt twee jonge kinderen op hun streetdance en balletlessen. Sanja Marusic (winnaar ELLE Photo Academy Award 2013) verbeeldt dans in een dromerige sfeer, Adrian Woods & Gidi van Maarseveen (Stilleven fotografenduo, o.a. ELLE).) laat objecten dansen die hij vastlegt met een high speed flitser en Simon Wald-Lasowski (o.a. Kesselskramer, Volkskrant Magazine) brengt op originele wijze de essentie van de beweging in beeld.   

Muziek en dans

Tijdens de opening zal het fotografenduo Landeweerd & Van de Griendt achter de draaitafels staan.

Ook wordt er op diverse manieren aandacht gevraagd voor dance4life. Met gebruik van muziek en dans geeft dance4life jongeren wereldwijd seksuele voorlichting. dance4life gelooft in dans als universele taal die mensen wereldwijd verbindt en waarmee een belangrijke boodschap kan worden overgebracht. Dat laten de foto´s uit de expositie eens te meer zien.

Tijdens de opening kunnen bezoekers zelf op de foto in een door PaardenKracht verzorgde dance4life-photobooth en na afloop van de expositie doneert elke fotograaf een foto aan dance4life.

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie