Creatie & Campagnes

Zesde editie VROAAM! over samenwerking en high tech

Redactie | 26 januari 2014, 13:35

Trend watcher Suzanna Skalska, Instagram fotograaf Eelco Roos, fotograaf Rahi Rezvani en Dave Hakkens (Phone Blocks) te zien op VROAAM!

Komende vrijdag 31 januari organiseren de BNO en de FotografenFederatie in Utrecht de zesde editie van VROAAM!, de jaarlijkse carrièredag voor fotografen, ontwerpers en andere creatieven.

VROAAM! begon ooit als een dag primair voor studenten en starters, maar is uitgegroeid tot een dag waar alle creatieven en makers inspiratie kunnen opdoen, workshops kunnen volgen en portfolio&;s kunnen bespreken.

Dit jaar vormen vier thema’s de rode draad van het podium programma. Allereerst wordt aandacht besteed aan ‘collaboration’. Steeds meer bedrijven en zzp’ers kiezen voor samenwerking met andere bedrijven of zelfstandigen. Wat zijn succesvoorbeelden en hoe moet je samenwerken aanpakken?

Trendwatcher Suzanna Skalska geeft in de grote zaal een presentatie over Trends in Collaboration.

Het tweede thema dat tijdens VROAAM! centraal staat is ‘high tech/crafts’. Design speelt een belangrijke rol in technologische innovatie. Hoe kan je innoveren door terug te gaan naar het ambacht van vroeger? ‘New economy’ is het derde thema waaraan een deel van het programma van de carrièredag is opgehangen. &;Cradle to Cradle’, ‘circulaire economie’ en ‘social design’; stuk voor stuk termen die regelmatig de revue passeren. Wat betekenen ze en hoe krijg je hier in jouw praktijk mee te maken?

Tot slot is er in veel programma onderdelen aandacht voor ‘personal branding’. Hoe onderscheid je jezelf van anderen en zet je jezelf zo in dat jouw persoonlijkheid je helpt je werk te verkopen? Instagrammer Eelco Roos - 350.000 volgers -, vertelt hoe je geld kunt verdienen met instagrammen.

Je kunt je aanmelden en het volledige programma van VROAAM! in Het Huis Utrecht in Utrecht.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (1)

Comment author avatar

Gerelateerde items Vroaam! Fotografenfederatie Bno

Meer in channel Creatie & Campagnes

Meer in channel Marketing Technology

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs