VSBfonds heeft Bestverzorgde Jaarverslag

Het VSBfonds heeft volgens de jury van De Bestverzorgde Jaarverslagen 2009 het beste jaarverslag over 2008 uitgebracht.

Helaas hebben we geen rechten meer op deze afbeelding
Adformatie

De Bestverzorgde Jaarverslagen wordt georganiseerd door de Grafische Cultuurstichting, in samenwerking met Uitgeverij Compres en Grafisch Papier. Het van het VSBfonds werd ontworpen door het Rotterdamse bureau Stout/Kramer. Volgens de jury benaderde het verslag van het VSBfonds het summum van vormgeving en typografie en ook in andere opzichten was het het beste verslag dat de jury onder ogen kreeg. Mooiere en betere grafieken kreeg de jury niet te zien en de fraaie fotobladen zijn volgens de jury van een ongekend niveau.

Andere verslagen die werden bekroond zijn de jaarverslagen van Brunel, ontworpen door G2K, Schuberg Philis (Rienk Post), Modulus (Plan2ontwerp), Nedap (Studio Kluif), Stedin (Kruit communication-design) en TNT (Fabrique Communicatie en Design) in de categorie profit-organisaties, en die van Amnesty International (SAZZA), ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten (Hans Gremmen), de Jan van Eyck Academie (Jayme Yen), de Mondriaan Stichting (Niels Schrader), de VPRO (Berry Godec, Homo Ludens), Witte de With (Kummer & Herrman) en de Rijksakademie van beeldende kunsten Amsterdam (Niels Schrader en Daphne Heemskerk) in de categorie non-profit-organisaties.

De jury bestond uit Hans Looijen (voorzitter), Joachim Baan, Marcel Feil, Esther Noyons, Henk Pothoff, André Toet, Ingrid van Werven en Alwin van Steijn als secretaris. (Customermedia.nl)
Lees het .

Advertentie