Saatchi & Saatchi New Directors’ Showcase 2012

Opinie | 12 april 2012, 14:43

heet de film waarmee Saatchi & Saatchi Londen regisseurs en productiemaatschappijen oproept om in te zenden voor de New Directors’ Showcase op het Internationale Reclame Festival in Cannes.

De virale film is geregisseerd door Chris Palmer en gaat over een gevestigde speelfilmregisseur die geobsedeerd graag commercials wil gaan maken.
De werd voor het eerst in 1991 georganiseerd en is uitgegroeid tot een van de hoogtepunten van het Internationale Reclame Festival in Cannes.
De Showcase toont werk van meer en minder gevestigde top-regisseurs van over de hele wereld, verzameld door Saatchi’s wereldwijde netwerk met hulp van verschillende bronnen. De finale selectie wordt gemaakt door Saatchi & Saatchi’s Worldwide Creatieve Board.

Over de auteur

Astrid Prummel
Hoofdredacteur Adformatie (foto: Reinier@RVDA) Lees meer over Astrid Prummel

Reacties op dit artikel (3)

Comment author avatar
Avatar

Koos de Zeeuw

(13 april 2012, 8:52)
SPROOKJESLAND
En toen belde Koning Klant, in de foute veronderstelling verkerende dat de klant koning is, met de vraag waar of zijn werk bleef en de nog nahijgende telefoniste van dat bewierookte grote reclamebureau Mas & Turbare, antwoordde: "Op klanten zitten wij niet te wachten, wij hebben het bij Mas & Turbare te druk met onszelf. Belt u volgende maand nog eens terug want dan kunt u ons tevens feliciteren met het behalen van alweer een, door ons zelf bedachte en aan ons zelf gegeven, grote prijs". Koos gaat nu echt niet van ha ha ha ha ha ha haaa! Want als u mij in mijn grote hart kijkt, vind ik dit diep droevig en kan er dus al helemaal niet om lachen. Iedereen doet mee, het lijkt Hamelen wel. Ja, zelfs die geniale Mol verlaagt zich tot onderbroekenlollig zijn terwijl hij tevens op de nominatie staat om een, op eigen kracht verdiende, hele grote Europese nominatie, en daarna natuurlijk de prijs, in de wacht te slepen. Geen geduld dus en/of tevens overmoedig geworden. Ja, en dat allemaal op vrijdag de dertiende.
Avatar

Groet! Mol

(13 april 2012, 19:42)
Hahaha... okay Koos... kijk, wat ik natuurlijk wel verwacht is dat er ook spontaan ergens een director's cut opduikt zodat we kunnen spreken over een oprechte kutfilm wat in dit geval weer goed is. Dan kan Saatchi het zeker inzenden voor de Gouden Gleuf bij het onvolprezen www.pornfilmfestivalberlin.de Nee, no worries... ik verwacht dat er nog wel ergens een after midnight version opduikt. Geen slappe hap!

Gerelateerde items Saatchi Naked Ambition