Zo. Nu eerst een commercial van Bavaria.

Dat een van mijn helden in een Bavaria commercial speelt, zal niet altijd reden zijn voor juichend commentaar.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Klik voor een vergroting.

De eerdere Bavaria serie met The Wrestler, Philip Andre Rourke, deed me denken aan een trieste oude tijger die zonder nagels en tanden in een K3 show door een roze hoepel moest springen. En ook de commercial met Hugh Hefner vond ik eigenlijk maar mêh. Een legendarisch grootneuker laten acteren als een vermoeide ouwe lul, is geen reclame voor mannenbier.
Gelukkig is er nu de nieuwe Bavaria commercial met . Een megasuperheld. De eerlijkste en meest ontwapende acteur van Hollywood.
En die spot is gelukkig een heel stuk beter. Het script was duidelijk op zijn lijf geschreven. De verstilde torment van een onverbeterlijke drinker, die dingen ziet. Charlie gleed goed in zijn rol.
Eindelijk liet Bavaria zijn acteur echt acteren. De commercial staat in dienst van Charlie Sheen en niet andersom. En zo hoort het ook.

Charlie had er duidelijk zin in en zette een mooie ex drinker neer. Ook al weet je best, dat Sheen zelfs in zijn setflesje 0%, nog wodka, gootsteenontstopper en absinth had laten mixen door de cateraar.
Het alcoholvrije EO partyshot aan het einde, inclusief excuusneger - ratio altijd 3 op 1 - had voor mij niet gehoeven. Dat moest vast van de jongens in Lieshout. Het is jullie vergeven.
Ik heb uiteraard op Twitter gevraagd wat hij er zelf van vond. Als hij me antwoordt laat ik het zeker even weten. En als laatste wil ik toch even mijn broer Marc feliciteren dat hij - als stemacteur - in een film met Charlie Sheen heeft gespeeld. Die jongen maakt tenminste wat van z’n leven."

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie