door Dentsu Aegis Network, partner | 19 juli 2017, 14:35 in Merk & Strategie
Data Insights courses

Wil jij data op een simpele en effectieve manier toepasbaar maken?

Dentsu Aegis Network, partner | 19 juli 2017, 14:35

Meld je nu aan voor de DAN DNA After Summer School

Data-gedreven marketing is de toekomst en hierbij is het verzamelen van data onvermijdelijk. Dit betekent echter niet dat data verzameld moet worden om het verzamelen. Het is heel begrijpelijk dat gaandeweg het doel uit het oog verloren wordt, maar uiteindelijk komt data-gedreven marketing neer op het volgende: Hoe kan ik op het juiste moment, via het juiste kanaal met de juiste boodschap de juiste persoon bereiken?

Om deze noot voor jouw organisatie te kunnen kraken, zal er in eerste instantie meer kennis moeten zijn over het ontstaan, verwerken en analyseren van consumentendata. Dat is geen simpele kost, maar gelukkig is er een selectie aan praktische masterclasses opgezet die jou hierbij gaat helpen.Onze doorgewinterde specialisten gaan jou in deze After Summer School alles leren over data in marketing, zodat jouw organisatie eindelijk echt de sprong naar data-gedreven marketing kan wagen.

Wil jij data op een simpele en effectieve manier toepasbaar maken in jouw marketing? Meld je nu aan voor de !

is de data-unit van Dentsu Aegis Network Netherlands (DAN). DAN is één van de grootste internationale netwerken van media-, marketing- en communicatiebureaus. We helpen klanten relaties op te bouwen met de doelgroep door efficiënte inzet van data, media, creatie en technologie. Gezamenlijk werken we aan de beste geïntegreerde merk-, media- en digitale communicatieoplossingen. Dit doen we voor lokale én internationale klanten.

Met een gespecialiseerd aanbod dat alle aspecten van het digitale spectrum beslaat, is Dentsu Aegis Network de nummer 1 in digital in Nederland.

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Dit is een bijdrage van

Dentsu Aegis Network

Partner

Meer van deze partner
Whitepapers van deze partner
Nu op Twitter