door Dept, partner | 22 mei 2017, 9:34 in Marketing Technology
Be Excellent

Dept zet vol in op eCommerce met Tim de Kamper

Marlien de Roo, partner | 22 mei 2017, 9:34

Tim de Kamper is aangesteld als Regional Director Benelux voor Be Excellent (part of Dept). De van origine Duitse agency, met vestigingen in Jena, Berlijn, Dresden, London en Amsterdam implementeerde de afgelopen zes jaar ruim 190 commerce sites in meer dan 50 landen.

Als Head of eCommerce Development bij DigitasLBi heeft De Kamper de afgelopen tien jaar ruime ervaring opgedaan met projecten binnen Salesforce Commerce Cloud, het vroegere Demandware. Ook was hij verantwoordelijk voor het opzetten van het zogenaamde Salesforce Center of Excellence. Onder de vlag van gaat hij nu actief aan de slag met de uitbreiding van een dedicated eCommerce team in Amsterdam. Speerpunten zijn onder andere het lokaal bedienen van de Benelux markt en integratie van de dienstverlening met de bureaus binnen het Dept netwerk.

Be Excellent richt zich op consultancy, implementatie en support van wereldwijde webshops binnen de fashion, electronics en sport industrie. Daarbij ligt de focus op intelligente multi-channel platforms voor merken als O’Neill, Panasonic, Playmobil, Birkenstock en Quicksilver.

Be Excellent is onderdeel van , een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 500 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maken. 

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Dit is een bijdrage van

Dept

Partner

Meer van deze partner
Whitepapers van deze partner
Nu op Twitter