door Dept, partner | 8 september 2017, 15:25 in Marketing Technology
Expand Online

Zevende editie van de Expand Online Academy van start gegaan

Dept Agency, partner | 8 september 2017, 15:25

Het voelt als gisteren, de eerste aftrap van de Expand Academy in 2014. Toch is dit alweer de zevende editie van de Academy bij Expand Online (part of Dept). De nieuwe lichting is maandag 4 september van start gegaan met een groep leergierigen die de route naar online marketing professionals zullen afleggen. In 22 weken zullen de nieuwe studenten van alles leren: over online marketing, van SEO en SEA tot social advertenties. Na een klein half jaar is Nederland weer een groep professionals rijker.

De Expand Academy werd drie jaar geleden opgericht omdat bleek dat HBO- en WO-studenten tijdens hun opleiding nauwelijks in aanraking kwamen met online marketing. Het bureau was destijds pionier met dit eigen opleidingstraject voor studenten en pas afgestudeerden. Diverse bureaus volgden de afgelopen jaren dit voorbeeld.

De academy-leden krijgen verschillende trainingen en workshops op het gebied van SEA, SEO, social media en online marketing van experts in het vakgebied. Ze zullen tijdens de Academy-periode ook direct aan de slag gaan met echte campagnes, om zo direct uitgedaagd te worden in het testen van hun praktijkvaardigheden. Het écht doen in de praktijk, dat is een van de grootste motivaties onder de sollicitanten. Betul beaamt dit: “Die harde online marketing skills leren, daar doe ik het voor”. Meer informatie over de Expand Academy, lees je .

We zijn onderdeel van  – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 600 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Reacties op dit artikel (1)

Comment author avatar
Avatar

hack snapchat

(25 september 2017, 15:02)
hey, This is something best I would like to share, the tool which can hack any snapchat account online. Visit http://snaphacktut.com/ the mentioned website to get free hack for snapchat.

Dit is een bijdrage van

Dept

Partner

Meer van deze partner
Whitepapers van deze partner
Nu op Twitter