door FD Mediagroep, partner | 26 juni 2017, 14:04 in Media

Hoe ver is het bedrijfsleven gevorderd in de digitale transformatie?

FD Mediagroep, partner | 26 juni 2017, 14:04

Wat zijn de ervaringen van de 200 grootste Nederlandse bedrijven? En welke bedrijven behoren tot de kopgroep?

De ranglijst, FD Transformers 200, is samengesteld door Het Financieele Dagblad en Vlerick Business School. De ranglijst is samengesteld op basis van een uitgebreid onderzoek door Vlerick: op basis van jarenlange research in het domein van digitale transformatie is een uitgebreide survey ontwikkeld. Zij nodigden de digitaal eindverantwoordelijken (CEO, CIO, Chief Digital) van de 200 grootste Nederlandse ondernemingen uit om op persoonlijke titel een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Ruim een kwart van de digitaal eindverantwoordelijken van deze bedrijven was bereid om de interne bedrijfsinformatie te delen. 

FD Transformers biedt naast de ranglijst inzichten en ervaringen van bedrijven die elk in hun eigen fase van digitale transformatie zitten. Inspirerende artikelen van bedrijven die aan de vooravond staan van de digitale transformatie, van bedrijven die er volop mee bezig zijn en van bedrijven die vanaf hun start ‘digital minded‘ zijn, worden gedeeld.

Benieuwd? Lees het magazine en bekijk de ranglijst via .

Reacties op dit artikel (1)

Comment author avatar
Avatar

nba

(19 september 2017, 8:35)
Now playing nba games online has got simple. http://2kvccodes.com/2k18 Thanks to the awesome website which made it possible.

Dit is een bijdrage van

FD Mediagroep

Partner

Meer van deze partner
Whitepapers van deze partner